Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kvízová dáma z pořadů Na Lovu a Superlov, meteoroložka Dagmar Jandová, nedávno prozradila, že se s ostatními „lovci“ ráda vídá i v soukromí. Až natolik si sedli. Dokonce spolu rádi vyrazí i do kina.

Paní Dagmar si tentokrát vyrazila s Václavem Slabyhoudkem alias Panem Lišákem a Viktorií Mertovou známou pod přezdívkou Belladonna na premiéru seriálu Extraktoři z dílny Voyo. Diváci tak měli možnost vidět, jak se trojice „všeználků“ vyfikne, když se objeví ve společnosti. Ostatně i na televizních obrazovkách je tvůrci pořadu vždy hodí do gala. Tentokrát ale přece jen zvolili ležérnější styl.

Na akci s nimi chyběl obávaný Doktor Vševěd, jenž by jim o novém filmu dal určitě přednášku, což jindy rád dělá.

„Byli jsme s kolegy z Na lovu například ve Vídni. Vzali jsme děti a strávili jsme tam asi pět dní. Doktor Vševěd nám dělal průvodce, což bylo dobré, protože se člověk dozvěděl mnohem více, než kdyby měl nějakého obyčejného průvodce,“ řekla nedávno v pořadu Superchat Dagmar Jandová s tím, že pravidelně chodí také na hospodské kvízy a vzájemně si posílají nejrůznější zajímavosti.

Jak jim to slušelo na premiéře, se podívejte v galerii.

Reklama

Další články

Načítám