Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V roce 1987 Susan Sarandon ve filmu Čarodějky z Eastwicku předvedla, jak sexy může být hra na violoncello. A skvěle vypadá tahle zrzka ještě pětadvacet let poté. Herečka přijela do Karlových Varů na filmový festival, aby zde převzala Křišťálový globus za přínos světové kinematografii.

I když už je jí pětašedesát, figuru má bývalá modelka z agentury Eileen Fordové jako zamlada. Její věk by jí opravdu hádal málokdo. Susan vypadá neuvěřitelně mladistvě. Před hotelem Pupp, kde je v Karlových Varech ubytována, ji s kyticí přivítal Jiří Bartoška. Susan měla ležérní kalhoty s bundičkou a sluneční brýle. Rozdala pár podpisů, zamávala fanouškům a zamířila do hotelu.

Susan Sarandon patřila mezi největší sexbomby své generace, pravidelně se umisťovala v žebříčku nejkrásnějších žen světa. Je ale také držitelkou Oscara za film Mrtvý muž přichází. Na festivalu den před slavnostním zakončením představí komedii Jeff, který žije s mámou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám