Hlavní obsah
Článek

Přítel Agáty Hanychové (38) Mirek Dopita čelí obvinění z loupeže a hrozí mu 2-8 let vězení. Měl údajně napadnout v Karlových Varech místního fotografa, který byl převezen do nemocnice na ošetření, a odcizil mu fotoaparát. Dopita pak v poutech skončil v policejní cele.

Modelka si již najala velmi drsnou a uznávanou advokátku z Karlových Varů, kterou jí doporučil Libor Bouček (43), JUDr. Kateřinu Fílovou. Ta se k celé kauze exkluzivně pro Super.cz vyjádřila.

"Bylo skutečně zahájeno trestní stíhání z trestného činu loupeže. Nesouhlasíme s touto právní kvalifikací a podáváme stížnost. Máme za to, že Agáta si musí nechat líbit určité skutečnosti od fotografů a novinářů, tohle ale bylo přes mez a jisté standardy," řekla Super.cz JUDr. Kateřina Fílová.

Agátu zároveň velmi rozzuřily reportáže na TV Prima a Nova, které informovaly o tom, že její partner je již v podmínce. "Pan Dopita je slušný člověk a má čistý trestní rejstřík," prozradila advokátka Agáty a Mirka. Žalovat televizi ale zřejmě nebudou. "Je to boj s větrnými mlýny. V České republice právo v této oblasti není tak daleko jako v jiných zemích," uzavřela JUDr. Fílová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám