Hlavní obsah
Článek

Zuzana Belohorcová (48) se přijela do Karlových varů rozloučit s Českem. S manželem Vlastou Hájkem získali pětileté pracovní vízum do Ameriky a definitivně se stěhují na Floridu. Super.cz svěřili veškeré podrobnosti.

Vlastovi se po roce před čtrnácti dny podařilo prodat byt, který měl na pražském Malostranském náměstí. Dostal za něj osm a půl miliónu korun. Jen pár dní poté jim bylo schváleno i pracovní vízum. "Nevidíte tu ruku osudu?," smál se Vlasta a upřesnil, že i svatba narychlo byla vlastně uskutečněna i kvůli americkému vízu. "Vzít jsme se stejně chtěli, ale pro úřady bylo lepší, když jsme to udělali nyní. Jinak by Zuzana musela na vízum další rok čekat," vysvětlil Vlasta.

Pár žije na Miami, v mrakodrapu Portofino na South Beach, sousedem nad nimi je například herec Donald Sutterland. Vlasta se živí koupí, rekonstruováním a prodejem nemovitostí. "Vykupuji domy, které propadly bance, a pak je dávám dohromady. Na jednom se dá vydělat tak čtyřicet tisíc dolarů," upřesnil.

Dcera Salma začíná na podzim chodit do anglicko-španělské školky. I Zuzanu čeká ve škole výuka jazyků. "Abych malé vůbec rozuměla," míní Belohorcová.

V Česku si zatím pár nechává jen jedno patro domu, který si nechali postavit nedaleko pražského Strahova. "Je rozdělen na bytové jednotky, přízemí prodáme, 140 metrů čtverečních nahoře nám úplně stačí, když sem zajedeme na návštěvu. Ale dříve, než příští rok v květnu, to nebude," uzavřel Vlasta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám