Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ačkoliv jí není ještě ani 40 let, označuje se Američanka Kara Miller (36) jako „sugar mama“. Důvod je prostý. Od rozvodu s dnes již zesnulým exmanželem si vydržuje mladší partnery na sex. A k tomu tvrdí, že by od nebožtíka určitě dostala požehnání.

Od drahých dárků přes luxusní automobily až po tučnou hotovost. Tím vším zahrnuje Kara svého současného partnera Daniela (27). A nebojí se tím pochlubit na sociálních sítích, kde také upoutala hodně pozornosti.

Daniela poznala přes seznamku poté, co se rozvedla s manželem Aaronem, svou první láskou. Ten bohužel zemřel v roce 2021, ale Kara věří, že by na ni byl hrdý.

„Aaron věděl o mém životním stylu a ve všem mě podporoval,“ popsala, jaký vztah měli navzdory rozvodu. „Myslím, že by mi řekl, ať kašlu na hatery. To mi říkal vždycky,“ dodala.

Daniel není prvním partnerem, kterého si Kara kdy vydržovala, je ale nejmladším. „Jsme spolu od pátku do neděle, chodíme na večeře, někdy mu kupuji oblečení, v neděli ráno mu dám kapesné na další týden, něco mezi 11-23 tisíci (v přepočtu na koruny - pozn.),“ pochlubila se.

Kara si svůj způsob života užívá, a to natolik, že se o tipy a triky, jak sbalit zajíčky, dělí s ostatními ženami. Ty sdílí na sociálních sítích, ale třeba v budoucnu dojde i na poradenství.

Fanynkám radí například, kam chodit na lov. „Doporučuji online seznamky, takhle jsem poznala Daniela. Ale také se může zadařit v nějakém lepším baru nebo klubu,“ dodala na závěr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám