Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Gordon Matthew Thomas Sumner, daleko známější jako Sting, (72) a jeho žena, herečka a producentka Trudie Styler, společenským akcím příliš neholdují, ale během filmového festivalu v Římě udělali výjimku a stali se hvězdami premiéry snímku Posso Entrare? An Ode To Naples.

Důvod, proč se devětašedesátiletá anglická herečka a producentka a její o tři roky starší manžel objevili zrovna na 18. ročníku festivalu, je ovšem více než jasný. Trudie totiž zmiňovaný dokumentární snímek režírovala.

Pár dorazil do prostor koncertního sálu Auditorium Parco Della Musica v Římě ve skvělém rozmaru a při pohledu na ně nebyl nikdo na pochybách, že jejich spojení je vskutku výjimečné. Trudie vypadala v sametových modrých šatech s červenou podšívkou vznešeně a její muž, jenž je autorem takových hitů jako Every Breath You Take, Desert Rose, Shape of My Heart, Englishman In New York, Roxanne a řady dalších, zůstal věrný klasice a rozhodně za svou ženou nezaostával.

Z jejich vztahu se očividně stále nevytratila jiskra, kterou jak je známo, udržovali při životě kombinací hlubokého citového souznění a aktivního intimního života. Nakonec se z nich stali známí propagátoři tantrického sexu, který podle nich dodal jejich manželství po mnoha společných letech novou šťávu. A jak se zdá, pohádka u těchto dvou pokračuje i po zplození čtyř potomků a více než čtyřech společných dekádách…

Související témata:
Trudie Styler

Reklama

Další články

Načítám