Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Reality show Love Island pomalu, ale jistě, spěje ke svému konci. Ty nejméně kompatibilní dvojice už se s Kanárskými ostrovy rozloučily a vilu obývají už jen ty nejsilnější páry.

Lásku v reality show nenašla Darina Gregocká ani Mike Bavlšík. Oba se navíc museli vyrovnat s tím, že jejich partner ve vile toužil víc po svém bývalém partnerovi než po nich.

Přesto si z reality show odnesli spoustu zážitků a přátelství. V rozhovoru pro Super.cz také prozradili, že je občas vyvedly z míry všudypřítomné kamery.

„Byl to velký výstup z mé komfortní zóny, to že se za námi kamery otáčely, když jsme šli na záchod nebo se převlékali. Člověk opravdu nikdy neví, co se použije, a tím pádem nemusí být sám sebou. Já jsem se například necítil tak uvolněný, abych třeba vtipkoval, protože jsem nevěděl, jak to budou vnímat lidé venku. Tohle jediné mi nevyhovovalo, jinak bylo vše super,“ svěřil se Mike, se kterým Darinka souhlasí.

„Souhlasím, dá se to ale korigovat, když se člověk převléká, tak si dát třeba pozor. Já jsem dost konzervativní člověk a měly jsme s holkami sdílenou koupelnu, což mi dělalo ze začátku problém. Zvyknout si, že je nás tam víc,“ prozradila půvabná Slovenka s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám