Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Máte krásné letní šaty a chcete se pochlubit ostatním? Letní móda každoročně neúprosně velí předvést dokonalé křivky. Většina z nás však nesplňuje ideální kritéria návrhářů, a tak nám nezbývá nic jiného, než si k dokonalému vzhledu dopomoci kvalitním a „neviditelným“ prádlem.

Neviditelné podprsenky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Objevili jsme pro vás nenápadné tajné zbraně, které zahladí veškeré nedostatky a vy budete i v horkých dnech neodolatelná.

Hluboký a plný výstřih

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Upnuté šaty s hlubokým výstřihem zcela jistě vyzdvihnou vaši atraktivitu. Pro pohodlné nošení a zdůraznění vašich předností je tu bezešvá podprsenka střihu plunge s extra sníženým středem určená speciálně do hlubokých výstřihů. Tato podprsenka splňuje nejnáročnější požadavky na zdůraznění dekoltu, navíc je bezešvá s hladkými lemy, vhodná pod jakékoliv přiléhavé šaty. Další vychytávkou jsou odepínatelná ramínka, které dělají z tohoto kousku povinnou letní výbavu.

Odhalená záda

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte ráda odvážné šaty s odhalenými zády? Právě pro vás je tu tato luxusní podprsenka. Podporu ňader zajišťují dvě elastická ramínka, která lze vyměnit za jedno delší za krk, zadní část je tvořena nastavitelným silikonovým páskem a můžete si tedy dopřát jakýkoliv výstřih na zádech. Výrobci neopomíjejí ani dekolt – košíčky, s vyjímatelnými vycpávkami Vám dodají plný vzhled a zvýší sebevědomí.

Jako Bardotka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pochlubte se plným dekoltem! Podprsenky zdůrazňující ženskost proslavila v 60. letech 20. století herečka Brigitte Bardot. Luxusní podprsenka s odepínatelnými ramínky stylu „bardotka“ Vám díky speciálnímu střihu a zpevněným košíčkům s vyjímatelnými vycpávkami umožní nosit vaše oblíbené topy a tuniky bez ramínek. Po celém obvodu podprsenky je navíc silikonový pásek, díky kterému prádlo drží, zabraňuje deformaci a perfektně sedí i s odepnutými ramínky.

Malá pomocnice pro velké zázraky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ráda byste nosila šaty s hlubokým výstřihem, ale chybí vám dostatek sebevědomí? Existuje malý zázrak, který vám zajistí plný dekolt – podprsenka s dvojitým push-up efektem! Vyztužené košíčky s všitými vycpávkami lze ještě doplnit přiloženými vyjímatelnými vycpávkami. Dvojitá nálož odvahy pro vás!

Další články

Načítám