Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se před pár dny podělila Paris Hilton (43) na svém Instagramu o sérii společných fotografií se svým synem Phoenixem, jenž se s ní poprvé podíval do New Yorku, zřejmě netušila, jakou smršť reakcí sdílením pár nevinných snímků rozpoutá…

Zatímco se našla spousta lidí, kteří se nad desetiměsíčním chlapcem rozplývají, bohužel se pod rouškou anonymity vyrojila i spousta těch, kteří si z chlapečka začali utahovat kvůli velikosti jeho hlavy. Ušetřena v mnoha případech nezůstala ani Paris, které lidé podsouvají, jak vůči synovi vypadá odtažitě a že jí mateřství zřejmě úplně blízké nebude.

Útoky na nevinné dítě, které vychovává s manželem Carterem Raumem, však byly mnohdy za hranou a nenechaly chladnými ani spoustu lidí, kteří na nejapné poznámky některých trollů poukázali na TikToku s cílem Paris podpořit.

A slavná dědička také jednomu uživateli, který ji a jejího syna veřejně bránil, napsala: „Na tomto světě jsou někteří lidé odporní. Můj anděl je naprosto zdravý. A ano, samozřejmě byl u lékaře, pouze má velký mozek,“ osvětlila Paris celou záležitost, kvůli níž se někteří nestyděli vtipkovat na účet malého dítěte.

Reklama

Další články

Načítám