Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z moravských Kravař jezdí na společenské akce do Prahy pouze sporadicky. 100. díl StarDance si ale nenechala ujít. Nejoblíbenější Miss v historii soutěží krásy Monika Žídková na přímý přenos dorazila s dcerou Nikol, která ji už několikrát do společnosti doprovodila.

I když je Nikol půvabná slečna, v modelingových ani politických stopách své maminky nešla. Vrhla se na studium medicíny. Podle sociálních sítí je dlouhonohá blondýnka zadaná a má ráda hudební festivaly a cestování. Fotografům s maminkou ovšem ráda zapózovala, jak je během podobných příležitostí zvyklá. Ostatně stejně jako další dcery známých tváří, které na přenos dorazily a můžete je vidět v naší fotogalerii.

Monika Žídková tančila v druhém ročníku taneční soutěže v roce 2007. Byla sice horkou favoritkou, ale musela odstoupit kvůli těžkému zranění svého tanečního partnera Jana Halíře. Ten měl autonehodu, při níž druhý řidič zemřel a on skončil v nemocnici.

Reklama

Další články

Načítám