Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera slovenského zpěváka Richarda Müllera (62) bydlí v Paříži se svým snoubencem. Město lásky ale nemusí být vůbec romantické. Ema Müllerová a její partner totiž chytili v metru štěnice, které se jim rozlezly po celém bytě a jí poštípaly celý obličej.

„Pozdravujeme všechny, i ty nejčistotnější lidi, kteří museli za dva dny zabalit celý byt do stolitrových tašek na smetí, odnést je na sedm dní do ledové místnosti a zaplatit deratizéra. Tašky vybalujeme dosud a v metru si už nikdy nesednu,“ napsala Ema k šokující fotce, ze které mrazí.

Právě turistický ruch zvyšuje velké riziko přenosu štěnic. Ty se totiž dostávají z místa na místo cestováním s lidmi. Schovávají se v oblečení, v zavazadlech, následně v nábytku a v povlečení. Také se při čtení těchto vět začínáte drbat a říkat si, že už nikdy nikam nepojedete?

Nejrychlejší úleva na štípanec od štěnice je omytí vodou a obyčejným mýdlem. Můžete také nakapat citron na odličovací tampon a pokousané místo potírat.

Když opomeneme tento hororový zážitek, Ema se ve Francii cítí jako doma a po návratu do rodné vlasti zatím netouží. „Na Slovensko jezdím třikrát do roka. Jelikož hodně pracuji, tak nemám víc času. Pravidelně přijíždím domů o letních prázdninách a na Vánoce,“ svěřila se nedávno Super.cz.

Související témata:
Ema Müller

Reklama

Další články

Načítám