Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss Jitka Nováčková (31) přijala pozvání do talk show na internetové televizi Stream. Vůbec netušila, co ji čeká. Moderátor pořadu Kazma si pro ni totiž přichystal nemilé překvapení. V průběhu pořadu odešel na toaletu a do místnosti, kde Nováčková zůstala úplně sama, přišel obtloustlý muž, který modelku začal obtěžovat.

Došlo na sexuální návrhy i dotyky. Nováčková vůbec netušila, že je celá situace jen nahraná a moderátor Kazma o všem ví.

"Přichystali to na mě a já nic netušila. Nechali mě v místnosti sedět samotnou a přišel pán, že hledá Kazmu. Vysvětlila jsem mu, že je na toaletě. On odpověděl, že na něj počká. Sedl si vedle mě a začal mě hodně obtěžovat. Musím říct, že jsem se vážně hodně bála. Když se mě začal dotýkat, byla jsem bílá strachy. Fakt jsem se bála, že mi něco udělá," prozradila Super.cz Jitka.

Z místnosti proto rychle vyběhla. "Na chodbě samozřejmě stál moderátor a šíleně se smál. Vůbec mě nenapadlo, že to je nahrané," vysvětluje Nováčková. Celý pořad můžete vidět zde.

Česká Miss nyní odmítá většinu pracovních zakázek a žije přípravami na maturitní zkoušku, která ji čeká za měsíc. Naposledy se objevila na akci, která má upozornit na "nemoc špinavých rukou" žloutenku.

"Myslím, že se očkování u nás podceňuje. Loni touto nemocí onemocnělo 1106 lidí u nás. Sama se na očkování chystám. V září navíc letím na Miss Universe do Brazílie, kde očkování proti žloutence také turistům doporučují, takže nechci zbytečně riskovat nákazu," dodala Nováčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám