Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Turné Queen Of Me kanadské country zpěvačky Eilleen Reginy Edwards, kterou ovšem každý zná pod pseudonymem Shania Twain (58), se pomalu chýlí ke konci. Zpěvačka ovšem rozhodně nechce své fanoušky ochudit nejen o skvělou show, ale ani o nezapomenutelný hudební a zároveň vizuální zážitek, k němuž patří odvážné kostýmy…

Shania si bezpochyby i s blížící se šedesátkou může dovolit obléknout si na sebe, cokoli se jí jen zlíbí. Její postava včetně pevné kůže zkrátka jako by popírala zákonitosti stárnutí. Není proto divu, že umělkyně se o svou formu hodlá podělit i se svými věrnými fanoušky.

Náležitě pyšná je především na své nohy, které dává na odiv mnohdy ve vysoce vykrojených třpytivých body či kožených kalhotkách s vysokým pasem. Během koncertu v americkém Austinu například zvolila stříbrné tričko s šortkami tak krátkými, že jí během vystoupení bylo vidět i pod ně. Energická zpěvačka navíc vystoupení ráda doplní o kurážné pózy v podřepu či na motorce.

Některé modely ovšem i u jejích fanoušků vyvolávají smíšené reakce. Naposledy jedním takovým byla například volná halenka v kombinaci s bohatě zdobenými kalhotkami s dlouhou růžovou tylovou vlečkou a botami nad kotníky. Zatímco Twain byla z modelu nadšená, fanoušci už méně.

„Miluji Shaniu, ale tyhle plenky jsou otřesné,“ píše jeden, zatímco další přitakává: „Jsem fanouškem Shanii a líbí se mi její hudba, ale oblečení, které má na sobě, vypadá jako by ho stáhli z regálu slev v Party City. Mohla by se oblékat lépe. Potřebuje nového návrháře,“ míní a jiný dodává: „Váš dřívější styl byl takový klasický. Tohle je moc! Jste krásná už jen, když zpíváte. Nepotřebujete všechny ty bláznivé věci.“

Reklama

Další články

Načítám