Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Arianny Celeste, přezdívaná „nejbohatší ring girl“ světa, je jednou z nejznámějších tváří UFC. A to ani není zápasnicí, nicméně ring girl, tedy dívkou, co vstupuje do ringu mezi jednotlivými koly s čísly, která ohlašují nadcházející kola. Fanouškům krvavého sportu tak zpříjemňuje pauzy.

Arianny pracuje pro prezidenta UFC Dana Whitea od roku 2006 a její jmění bylo vyčísleno na více než 103 milionů korun. Nemá se tedy vůbec špatně, a k tomu je opravdu populární na sociálních sítích.

Jen na Instagramu ji sleduje přes 3 miliony lidí a má tam fůru obdivovatelů. Kromě snímků z cest po celém světě se dělí hlavně o fotky svého výstavního těla. A že je opravdu parádní.

Není divu, že ji magazín Maxim v roce 2010 označil za nejvíc sexy UFC octagon girl světa. A nebyl to jediný pánský časopis, který ocenil její krásu. V listopadu toho roku si zapózovala dokonce i pro Playboy.

„Playboy oslovil UFC poté, co mě viděli v Maximu. Zavolali Danu Whiteovi a řekli mu, že mě chtějí na obálku. Byla jsem v šoku, nadšená a poctěná,“ nechala se Arianny tehdy slyšet pro ESPN.

„Je to privilegium a opravdová pocta. Magazín je klasikou a je nádherný, ženy na obálce jsou ikony. Moje nejoblíbenější jsou Carmen Electra a Cindy Crawford,“ dodala sedmatřicetiletá brunetka.

Pokud tedy budete mít štěstí a zavítáte na zápas UFC, nezapomeňte mezi jednotlivými koly vyhlížet tuto krásku. Je už totiž téměř stejnou legendou jako někteří zápasníci nebo zápasnice.

Související témata:
UFC

Reklama

Další články

Načítám