Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss ČR 2003 Lucie Váchová je měsíc po porodu syna Davida ještě štíhlejší, než byla před otěhotněním. "Moc se tím nechlubím, ale je to pravda. Vážím teď devětapadesát kilo," prozradila Super.cz Lucie, která měří 178 centimetrů. "Podle mne je ideální poměr váhy a výšky," domnívá se. Podle výpočtu BMI má Lucie hodnotu osmnáct, což je jen mírná podváha. U modelky tedy docela v pohodě.

Méně ideálně už vypadá s manželem Davidem Křížkem, jehož v podpatcích o hlavu převyšuje. "Vždycky jsem chtěla mít vyššího chlapa, než jsem já. Pak jsem ale potkala Davida a nebylo co řešit. A z naší rozdílné výšky si děláme legraci," svěřila Lucie.

Syn ale podle ní nebude malý po manželovi. "Už teď je hodně veliký, tak si myslím, že výšku zdědí spíš po mně," věří modelka, která se zcela mimořádně vrátila na chvilku k práci, když se účastnila jako patronka nadace Dobrý skutek charitativní dražby na párty KKCG.

Jinak se ale do práce nehrne. "Kojím, sotva jsem se přes prsa vešla do šatů. Tady, v Karlových Varech, jsme s sebou měli moji maminku, která pomáhala s hlídáním," upřesnila.

Lucie se nebrání dalším potomkům. "Davídek je zlatý, porod byl v pořádku, takže mne nic neodradilo," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám