Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno
Článek

Možná jste to zapomněli, ale také doktorka Kateřina Cajthamlová (61) soutěžila ve StarDance. Jejím tanečním partnerem byl Petr Čadek a v roce 2015 vypadli po čtvrtém kole. Náklonnost k tanci ale lékařce známé z televizního pořadu Jste to, co jíte, zůstala.

„StarDance byla největší zážitek mého života,“ řekla Super.cz Cajthamlová. Svého tanečníka poté využila jako učitele. „Dva roky po StarDance jsme chodili s partnerem k Petru Čadkovi. Oba milujeme tanec, každou chvíli někam chodíme,“ prozradila.

Z té doby jí vydržely i taneční boty. „Koupila jsem si několik různých setů a jedny taneční střevíčky pořád mám,“ vyprávěla a svěřila se, že nejraději má latinskoamerické tance. „Moje oblíbená je cha-cha a rumba na tři. Když jsem začínala s Petrem, myslela jsem si, že se rumba chodí do čtverečku, špatně nás to naučili v tanečních,“ smála se.

Pomalu z té doby oblékla na slavnostní večer ke 100. dílu StarDance i kabát. „Je z roku 1995 a je to velikost 38. Vůbec nechápu, jak kdysi měřili. To asi ještě nebyly ty čínské obchody, tak ty velikosti byly evropské,“ domnívá se doktorka, která už dávno váhu neřeší. Starší kousek byly i její šaty. „Všechno je to relativně staré. Moc šatů nekupuju,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám