Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na slavnostní večer ke 100. dílu StarDance sice herečka Daniela Šinkorová (51) dorazila, ale vzpomínky na taneční soutěž, které se účastnila v roce 2018, kdy tančila s Michalem Padevětem, hezké nemá. „Vypadli jsme poměrně brzy,“ krčila rameny herečka, kterou sice porota chválila, ale domů ji poslaly hlasy diváků.

Vlastně mě zpětně mrzí, že jsem tenkrát nepochopila princip té soutěže a snažila se jen tančit. Když jsem koukala na ty další ročníky, zjistila jsem, že to bylo úplně blbě. Dneska bych to pojala úplně jinak a daleko víc bych si to užila. Byla bych možná i vtipnější,“ mínila Daniela, která se podle svých slov zřejmě málo snažila získat divácké sympatie.

Na slavnostním večeru, který v sobotu proběhl na holešovickém výstavišti, odkud se přímé přenosy vysílají, se snažila zapůsobit nejen svým outfitem, ale i doprovodem. Daniela oblékla dlouhou fialovou róbu a jejím partnerem pro večer byl vítěz světové soutěže krásy Man of the Year Dominik Chabr (28).

„Jsme kamarádi, Dominik to ještě nezažil, tak jsem ho vzala s sebou, protože můj manžel to rád nemá,“ vysvětlovala. Je fakt, že těch asi osmnáct let, co jsou spolu s manželem, jsme ho mohli vidět jen párkrát. „A na to, že jsem tady s Dominikem, rozhodně nežárlí, předal mě přímo do jeho rukou,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám