Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hubnutí po porodu je pro zpěvačku a herečku Jessicu Simpson (31) těžším úkolem, než si sama myslela. Po třech měsících od porodu se její postava snad ještě více zakulatila. Jak se zdá, mlsný jazýček zpěvačce zůstal dodnes a kila ne a ne jít dolů. Nyní Simpson uznala, že pokud nad sebou nebude mít bič, nejspíš se ke shazování sama nedokope, a tak si najala slavného fitness guru Harleyho Pasternaka, který pro Jessicu navrhnul speciální jídelníček i cvičební plán.

Pasternak pomáhal s hubnutím například i Halle Berry, Alicii Keys, Hilary Duff, Katy Perry, Jane Fondě, Kanyemu Westovi, Orlando Bloomovi a dalším. Mnohé z celebrit navíc drží jeho slavnou pětifaktorovou dietu, díky níž například Rihanna zhubla tak moc, že se jí to samotné nelíbilo.

Jessica tak začne pravidelně docházet do Pasternakovy soukromé posilovny ve West Hollywoodu a začne s mučením svého těla. Neklade si žádné malé cíle, ráda by se s váhou dostala o více než dvacet kilogramů dolů. To by při její malé výšce byla skutečně radikální změna. Jessica bude zároveň hubnout s televizním pořadem Weight Watchers, díky kterému před časem hodně zeštíhlela také zpěvačka Jennifer Hudson.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám