Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Druhý taneční večer StarDance se stal osudným pro Davida Prachaře (65). Herec s tanečnicí Zuzanou Dvořákovou Šťastnou dotančil jako první a po konci přímého přenosu vyrazil s ostatními soutěžícími do centra metropole.

Svůj konec v soutěži nesl pár sportovně. „Dělal jsem, co jsem mohl, Zuzana ke mně byla ohleduplná, když viděla, že na to psychicky a fyzicky nemám, trénink jsme ukončili,“ svěřil se Super.cz herec.

Jak David, tak i Zuzana nechyběli na večírku, který po stresujícím večeru následoval. Zatímco tanečnici utěšoval její manžel, Prachař se dobře bavil ve společnosti herce Jiřího Lábuse, který se na mejdanu také objevil.

Debatovat vydrželi na ulici pořádnou chvíli a došlo i na přátelské objetí. Na mejdanu zůstal Prachař až do ranních hodin. Kolem třetí se společensky unavený herec rozhodnul party opustit a zavolal si taxi. Unaveným nohám dával odpočinout opíráním o sloupek a čekání na odvoz na si krátil opřený o zeď domu.

Reklama

Další články

Načítám