Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Agáta Hanychová (38) promluvila pro Super.cz o napadení, kterého se měl dopustit její přítel a otec syna Kryšpína Mirek Dopita. Ten měl údajně napadnout na filmovém festivalu v Karlových Varech fotografa, který chtěl fotit nad ránem ne příliš střízlivou Agátu. Fotograf skončil v nemocnici s oděrkami na hlavě. Podezření na otřes mozku se nepotvrdilo.

Hanychová vyvrací, že by fotografa napadli. Došlo prý jen ke slovní potyčce a také se snažili fotografovi vyndat kartu z fotoaparátu. Agáta řekla, že se snažila zvednout svého kadeřníka Martyho, kterému se cestou z párty stanu do hotelu podlomily nohy. V tu chvíli spustily blesky fotoaparátu.

"Zatím se k tomu nebudu vyjadřovat. Víc řeknu až po policejním výslechu. Jediné, co můžu říct, je, že Mirek se fotografa ani nedotkl a je neuvěřitelné, jak fotografická mafie spolupracuje s policií," řekla Super.cz Agáta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám