Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdo musí vypadnout první, utěšovali se herec David Prachař (65) s taneční partnerkou Zuzanou Dvořákovou Šťastnou. „Zase jsme vypadli ve stém díle, to si cením a je to zázrak,“ řekl Super.cz herec.

Ve svých čtyřiašedesáti letech byl nejstarším tanečníkem na parketu a dělal si z toho i po vypadnutí legraci. „Své dva tance jsem věnoval i všem seniorům v České republice,“ prohlásil. „Dělal jsem, co jsem mohl, Zuzana ke mně byla ohleduplná, když viděla, že na to psychicky a fyzicky nemám, trénink jsme ukončili. Ale byli jsme docela pracovití. Trénovali jsme čtyřikrát až pětkrát týdně hodinu a půl a až dvě hodiny,“ doplnil. I jeho tanečnice potvrdila, že herec své možnosti využil na maximum.

V našem rozhovoru jsme probrali i Prachařovy taneční plány. Soutěžit už asi nikdy nebude, ale rád si zatančí s manželkou Lindou Rybovou (48)."Já s ní ale tančím takový speciální freestyle pod vlivem jemného alkoholu. A já tančím, i když jdu ulicí nakupovat," doplnil s jemnou nadsázkou.

Reklama

Další články

Načítám