Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hollywoodská legenda Meryl Streep (74) potvrdila rozchod s manželem, sochařem Donem Gummerem. Zpráva přišla po 45 letech manželství. Hereččino vyjádření, které poskytla webu Page Six, který informaci přinesl, odhalilo, že manželé spolu nežijí už dlouhých 6 let!

„Meryl Streep a Don Gummer spolu už víc než šest let nežijí, a ačkoli jim na sobě bude vždy záležet, rozhodli se žít odděleně,“ stojí v prohlášení.

Hvězda filmu Ďábel nosí Pradu a slavný sochař spolu mají čtyři děti: zpěváka a skladatele Henryho (43) a herečky Mamie (40), Grace (37) a Louisu (30). Vzali se na zahradě domu hereččiných rodičů v Connecticutu po šestiměsíční známosti. Krátce před seznámením s Donem Meryl pochovala předchozího partnera, herce Johna Cazaleho, který zemřel na rakovinu.

Ačkoli je zpráva pro mnohé velkým překvapením, už jen z toho důvodu, že herečka neodložila snubní prsten, naposledy, bok po boku, se manželé objevili v roce 2018.

Související témata:
Don Gummer

Reklama

Další články

Načítám