Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Anička Slováčková (28) prochází podruhé bojem se zákeřnou nemocí. I přesto stále naplno pracuje a věnuje se hudbě. Na tento víkend měla naplánované vystoupení v Brně, kvůli nemoci musela vše zrušit.

Podzimní počasí a proměnlivé počasí bývá příčinou nejrůznějších nemocí, a ta se nevyhnula ani zpěvačce. „Dneska jsem teda měla být odpoledne na skok v Brně s Československým lvem, ale budu celý víkend v posteli,“ svěřila se na sociální síti zpěvačka a poslala pozdrav z postele.

Nedávno Anička zveřejnila zprávu, že se jí vrátila rakovina, která tentokrát napadla plíce. Okamžitě odstartovala léčbu. Aktuálně zpěvačka podstupuje chemoterapie, které mají také vliv na její imunitu. A je jasné, že nechce nic podcenit.

Slováčková i podruhé sdílí svou cestu s bojem s rakovinou a neustále myslí také na druhé. „To dáme. Všichni, kdo teď prožíváme nějakou cestu osudu, to zvládneme,“ nechala se slyšet zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám