Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Michaela Ochotská (39) a její přítel, podnikatel Michal Exner slaví první výročí vztahu. A na filmovém festivalu v Karlových Varech to všechno začalo. Před třemi lety si ji tady Michal vyhlédl a až dva roky poté se ji rozhodl oslovit.

"Výročí máme 31.července. Slavit asi budeme tak, že si dáme pěknou večeři, vínko," řekla Super.cz Ochotská. Že by přišel třeba zásnubní prsten neočekává a ani by to nechtěla. "Nějaký dáreček zřejmě přijde, ale určitě ne zásnuby. Michal už jednou ženatý byl a tento krok bude jistě podruhé hodně zvažovat. A i pro mě to je velmi brzy," vysvětluje Ochotská, kterou nyní zajímají zejména věci kolem jejího nového domu nedaleko Průhonic.

"Přišla už jsem o nervy i nehty," směje se. "Místo hezkých hadříků teď chodím kupovat třeba tůje. Je to makačka dávat vše dohromady, dohlížet na dělníky, vybavovat dům, ale až to bude všechno hotové, určitě si řeknu, že to všechno stálo za to," dodala krásná moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám