Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Láska mezi krásnou modelkou a slavným fotbalistou není ničím neobvyklým u nás ani v zahraničí, ale mnohé z těchto vztahů mají jepičí život. Partnerství ruské modelky Iriny Shayk (26) a portugalského fotbalisty Cristiana Ronalda (27) však trvá již třetím rokem a jak bylo vidět i během jejich dovolené na jachtě ve Francii, jeden druhého se stále nemohou nabažit.

Irina a Cristiano jsou párem jako z plakátu a po skončení fotbalového Mistrovství Evropy si konečně společně mohou užívat zaslouženého odpočinku. Zregenerovat se jeli do oblíbeného letoviska celebrit Saint Tropez a společnost jim dělalo několik přátel, členů rodiny a nechyběl ani fotbalistův roztomilý syn z předchozího románku pojmenovaný po otci Cristiano, o kterého se Irina starala jako o vlastního.

Modelka oslňovala v oranžových bikinách se zlatými ozdobami na boku a dováděla s ostatními z jachty. Chytali se za ruce a pak všichni společně naskákali do moře. To Cristiano se držel více zpátky a raději situaci kontroloval z bezpečné výšky na palubě.

Reklama

Další články

Načítám