Hlavní obsah
Článek

Herečka Penélope Cruz (38) prý teď nemiluje nic víc než vaření a uklízení domácnosti. Být tradiční španělskou hospodyní se jí zalíbilo po porodu prvorozeného potomka tak, že ani neteskní po Hollywoodu. Dítě porodila manželovi a hereckému kolegovi Javieru Bardemovi (43).

„Jsem hospodyně a je to nádherné, nejlepší věc na světě. Vím, jak se vaří, a pro mě je velmi důležité, abych připravila čerstvé jídlo každý den. Nedržím žádné šílené diety, jím jen dobré středomořské jídlo, které miluju, protože správná výživa je velmi důležitá. A také jsem velmi dobrá uklízečka. Naučila jsem se to při natáčení filmu Volver. Moje postava pořád uklízela dům, takže když jsem se na roli začala připravovat, šla jsem k mámě domů nebo k sestře do domu a uklízela. Ony se divily: ‚Mám pocit, že má horečku, protože jinak nechápu, proč dnes přišla a chce uklízet můj dům,‘“ vtipkovala Penélope v interview pro magazín Hello!.

Penélope porodila prvorozeného syna Leonarda v lednu 2011, počala ho s manželem Javierem Bardemem, za něhož se provdala v červenci 2010.

Reklama

Další články

Načítám