Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finále Love Islandu se blíží a Nova pořádně přitvrzuje. V poslední epizodě se televize rozhodla ze soutěže vyřadit hned čtyři soutěžící. Do boje o pohádkovou výhru tak nyní postupují čtyři páry.

U ohniště měly jednotlivé páry označit dvojici, která je v lásce nejslabší. Všichni zvolili Natálii Kočendovou (24) a Matěje, mezi kterými nedošlo k žádnému jiskření a spíš si na sebe zbyli. Ti následně dostali stejný úkol a jako nejslabší označili nejnověji vzniklý pár - Adrianu a Olivera.

A pak přišel obrovský šok. Žádné rozhodování, kdo z nich čtyř pofrčí domů. Moderátorka pořadu Zorka Hejdová totiž všem zmíněným oznámila, že jejich účinkování v pořadu končí.

Právě Adriana a Oliver patřili u diváků mezi nejméně oblíbený pár. Adriana se poté, co poslala k vodě Lua, stala ženou, které diváci nemůžou přijít na jméno. Z favoritky Love Islandu se tak během krátké chvíle stala velmi neoblíbenou hráčkou.

Reklama

Další články

Načítám