Hlavní obsah
Článek

Touha podobat se panence Barbie znásobená šesti – to je rodina Marshallových z anglického Nottinghamshire. Vše začalo u nejstarší Chantal Marshall, která má celkem čtyřikrát zvětšovaná ňadra. Kromě nejmladší čtrnáctileté Britney mají několikanásobně upravované poprsí všechny její dcery ve věku od jednadvaceti do třiceti let. Britney se však už několik let nemůže dočkat osmnáctin, jelikož konečně i ona bude moci mít implantáty a pyšnit se bujným, i když silikonovým, dekoltem.

Britská média hovoří o pětici žen jako o rodině, která dohromady podstoupila nejvíce plastických zákroků a kvůli jejich posedlosti vzhledem se jim údajně přezdívá Kardashianovy z East Midlands.

Chantal, jež má čtyři syny a pět dcer, se dnes pyšní velikostí 32GG. Dvě z mladších dcer Ripley (21) a Tara (26) si obě nechaly ňadra zvětšovat již dvakrát. Ripley je nyní na velikosti 32DD a Tara nosí podprsenku číslo 34F. Starší Terri (27) a Emma (30) si zvětšovaly silikonové výplně již třikrát, Terri je pak majitelkou největších ňader v rodině s číslem 34HH.

Jedinou, kdo v rodině zůstává přírodní, je tak Britney, ovšem i ta je již teď celá natěšená, až si bude moci u sfoukávání svíček na dortu ke svým osmnáctinám říct o zaplacení operace.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám