Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zahraniční média v současnosti žijí rozvodem hereckého páru Tom Cruise (61) a Katie Holmes (45). Pozastavují se především nad tím, že Katie vypadá v posledních dnech překvapivě uvolněně a šťastně. V takto psychicky vypjatém období se dokonce usmívá. Na jejích posledních snímcích je také vidět, jak rozvod herečce svědčí. Je krásně upravená, na tváři letmý úsměv a snubní prsten od Toma nejspíš leží doma v šuplíku…

Podle britského Daily Mailu její úsměv říká: „Jsem volná!“ Radost jí nekazí ani fakt, že ji nejspíš na každém kroku pronásledují členové scientologické církve, ke které se dlouhodobě hlásí i její stále ještě manžel. Právě neshody ve víře mají být důvodem rozvodu slavného páru.

Cruise se netajil záměrem, že se bude snažit dceru Suri vychovávat v souladu se zvyklostmi scientologů, kteří jsou často nazýváni fanatiky. S tím katolicky založená Katie nesouhlasí a doufá, že u soudu dostane dceru do výhradní péče.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám