Hlavní obsah
Článek

Italská módní návrhářka Donatella Versace, která převzala slavnou oděvní značku po svém zesnulém bratrovi Gianni Versacem (†50), je známá svou posedlostí po štíhlé postavě. Podobně je na tom však i její šestadvacetiletá dcera Allegra. Ta dokonce před lety trpěla anorexií a jak je vidět, do normální postavy má stále velmi daleko. Obě vyhublé dámy se v pondělí přišly podívat v rámci pařížského týdne módy na přehlídku Christiana Diora.

Aby byla jejich štíhlost ještě zřetelnější, obě ženy zdůraznily své postavy úzkými černými šaty a sandálkami na pořádně vysokém jehlovém podpatku. Nakonec si nasadily velké černé brýle a kromě barvy vlasů a nějaké té Donatelliny vrásky navíc byl jejich vzhled téměř totožný.

Donatellu, která se po smrti svého bratra stala hlavní návrhářkou značky, jste nedávno na Super.cz mohli vidět i na pláži. Odvážná Italka vyžívající se v opalování na slunci si dokonce sundala horní díl plavek, což však raději neměla dělat.

Allegra Versace je majoritním vlastníkem celé značky. Poloviční podíl totiž zdědila ve svých jedenácti letech po strýci Giannim, který byl zastřelen před svým domem v Miami. Slavný zakladatel jedné z nejznámějších oděvních značek světa si Allegru velice oblíbil a ve své závěti jí zanechal 50procentní podíl na firmě. V roce 2007 její matka přiznala, že se Allegra léčí z anorexie a následkem nemoci přišla i o periodu.

Reklama

Další články

Načítám