Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ashley Kimberly Khloe Skönhet známá rovněž pod přezdívkou Sweet Barbie Doll (Sladká panenka Barbie) rozhodně neholduje přirozenosti. Za plastické operace již utratila v přepočtu přes 2,3 milionu korun a rozhodně to není konečná. Italka, které první zvětšení ňader věnovala rodina k osmnáctým narozeninám, touží mít nejužší pas na světě, kvůli čemuž si hodlá v brzké době nechat odstranit žebra.

Sedmadvacetiletá blondýnka už si ovšem nechala ňadra zvětšit třikrát, k tomu má za sebou dvě operace nosu, pozvednutí a výplně v hýždích, další výplně má pak ve rtech a tvářích, podstupuje rovněž botox a řadu dalších procedur.

„Nenáviděla jsem svůj plochý hrudník, když jsem dospívala. Rodina mi dala první zvětšení prsou jako dárek k osmnáctinám. Procedura mi zlepšila sebevědomí a dala mi další impuls zapojit se do světa glamour modelingu. V průběhu let jsem podstoupila několik dalších transformačních procedur, ale moje cesta s plastickou chirurgií zdaleka není u konce,“ svěřila se Ashley, která studuje dětskou psychologii.

Momentálně zvažuje další operaci prsou, kdy by byly implantáty ještě o třetinu větší, než jsou ty současné. Zároveň se chystá nechat si odstranit žebra, aby měla ještě užší pas. Nesprávné odstranění žeber přitom může představovat značné riziko poranění některých orgánů. Ashley však trvá na tom, že si je všech souvisejících rizik vědoma. „Zkoumám všechny své možnosti. Vždy hledám ty nejlepší doktory,“ stojí si za svým.

Reklama

Další články

Načítám