Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě loni mohl na červeném koberci během filmového festivalu v Benátkách oči nechat na své okouzlující o třicet let mladší manželce Tině Kunakey (26). Letos už je zřejmě objektem jeho zájmu někdo úplně jiný. Řeč je o francouzském herci Vincentu Casselovi, který vzal svou novou známost už i na dovolenou do Brazílie.

Šestapadesátiletý herec z filmů Nenávist, Královna Alžběta, Purpurové řeky či Černá labuť byl nedávno spatřen, jak si užívá společné chvíle při paddleboardingu na pláži v Riu de Janeiro s modelkou Narah Baptistou. Sedmadvacetiletá kráska se v Brazílii narodila, ale od svých osmnácti let žije v Austrálii. Před třemi lety rovněž bodovala jako tamní Miss Universe. Casselově manželce Tině je přitom velice podobná.

S modelkou a herečkou Kunakey je Cassel stále ženatý, a to od roku 2018. V době jejich svatby jí bylo pouhých jednadvacet, a to spolu již tou dobou více než dva roky randili. Následujícího roku se jim narodila dcera Amazonie.

Další dvě dcery má Cassel z prvního manželství s hereckou kolegyní Monicou Bellucci, a to devatenáctiletou Devu a třináctiletou Léonii. S Monicou se Vincent seznámil během natáčení snímku Byt v roce 1996, svatba následovala o tři roky později a manželství jim vydrželo čtrnáct let.

Reklama

Další články

Načítám