Hlavní obsah
Článek

Mnoho hlasů tvrdí, že Pippa (40) Middleton (40) svou sestru Kate (42) na královské svatbě zastínila. Zájem o ní se jistě ještě zvýší. Na veřejnost totiž unikly odvážné fotky, na kterých svůdná kráska posilněná alkoholem tančí pouze v podprsence.

Mladší dcera Middletonových Pippa dobře ví, jak na sebe strhnout pozornost. Nejprve na sebe upozornila na královské svatbě, kde v bílých šatech družičky vynikly její svůdné křivky.Teď můžeme obdivovat další části jejího těla. I přesto, že absolventka univerzity v Edinburghu a pořadatelka večírků, vyznává zdravý životní styl, předvedla všem přítomným, že sklenka alkoholu neuškodí. Ba naopak. Na párty, která se konala na dovolené v Austrálii, se projevila jako dračice, která se umí pořádně odvázat.

Z fotky je zřejmé, že švagrová britského prince Williama, není žádný andílek a společenské akce miluje. Podle počtu lahví s alkoholem a svůdných tanečních kreací se dá jen domýšlet, jak tehdejší večer dopadl.

Pippino tělo v současnosti patří Alexi Loudonovi, bankéři a bývalému hráči kriketu. My se prozatím můžeme jen kochat fotkami. Nezbývá než doufat, že se v brzké době dočkáme dalšího odhalení.

Reklama

Další články

Načítám