Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka CNN Prima news Lucie Čermáková, dříve Hrdličková, kterou diváci znají z pořadu K věci nebo Co na to vaše peněženka, řekla své ano generálnímu řediteli firmy ČEZ ESCO Kamilu Čermákovi. Veselka byla romantická a nechyběla na ní spousta přátel páru.

Pár spolu žil už několik let a vychovává i šestiletou dceru. Jak osudný den probíhal, popsala sama moderátorka. „Náš svatební den se odehrál ve vinici Salabka v pražské Troji. Přiznávám, že se nám oslava našeho dne trochu zvrtla a mezi svatebčany bylo nakonec skoro 200 lidí.“ Na sociální síti Lucie dodala i to, jak ke svému dni D v minulosti přistupovala a jaké měla nakonec pocity. „Nikdy jsem neplánovala svatbu. A najednou stojím na svý vlastní. Klepou se mi kolena. A na konci dne tančím s Davidem Kollerem.“

Právě tohle překvapení Lucii zajistil nevlastní syn Filip. Přesto, že jsou oba novomanželé v jednom kole, snaží se vyladit nadcházející svatební cestu. „Vypadá to na nějakou z evropských metropolí,“ prozradila cestovatelské plány Lucie, která bude od nynějška používat příjmení Čermáková.

Reklama

Další články

Načítám