Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rodina Suzanne Somers, která zemřela pouhý den před svými sedmasedmdesátými narozeninami, se odhodlala ke kroku, který by možná pro spoustu lidí byl až příliš bolestivý. Uspořádala oslavu i s dortem.

Suzanne Somers, kterou si diváci nejvíce pamatují jako kadeřnici Carol ze seriálu Krok za krokem, s rakovinou bojovala více než dvě desetiletí. V posledních měsících ale nemoc zaútočila silou, které herečka nedokázala ani s pomocí svého zdravého životního stylu vzdorovat. Manžel herečky Alan Hamel po jejím skonu popsal poslední okamžiky, které s ní strávil doma v posteli a uvedl, že v době, kdy už ztratila vědomí, by si bývala nepřála volat záchranku a odvézt do nemocnice. Suzanne tak odešla pokojně ve svém domě, a to jen den před svými narozeninami.

A právě tato příležitost spojila celou její rodinu, která se i přes tragickou událost rozhodla oslavu narozenin uspořádat a vzdát na ní hold milované Suzanne. Video z domácího setkání pak členové rodiny umístili na oficiální profil herečky na sociální síti. Na stole nechyběl do růžova laděný dort s nápisem Happy Birthday neboli krásné narozeniny a po zapálení svíček také všichni zazpívali. V popředí se v růžové košili objevil i manžel herečky, který na konci nedokázal skrýt své pohnutí, pronesl „we love you“ neboli milujeme tě a rukama si zakryl obličej.

V popisku k videu pak rodinní členové poděkovali veřejnosti za „příval lásky a náklonnosti“ pro Suzanne a nabídli jejím fanouškům, aby na web SuzanneSomers.com napsali komentáře o tom, jak jim usměvavá herečka ovlivnila život. Na hereččině profilu se pak den předtím vyjádřil i její jediný syn Bruce, kterého měla s Brucem Somersem. Ten dojemně popsal, co pro něj maminka znamenala, a popřál jí do nebe k narozeninám.

Reklama

Další články

Načítám