Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nádherná zpěvačka Monika Bagárová (18) už je plnoletá. Osmnáctiny slavila ve velkém stylu v jednom z brněnských klubů. Dorazilo na sto padesát hostů se spoustou dárečků, její bývalý partner Ben Cristovao (36) ale popřát nepřišel.

Všichni se na oslavě bavili až do ranních hodin. Někteří natolik hlasitě, že museli být upozorněni policejní hlídkou na dodržování nočního klidu. „Ano, policie dorazila, ale po vzájemné domluvě bylo vše v pořádku. Mrzí mě, jestli jsem někomu oslavou bránila ve spánku, ale asi nejsem první ani poslední, komu na oslavu osmnáctých narozenin dorazila hlídka kvůli rušení nočního klidu,“ říká Monika Bagárová.

Monika během party představila i nový duet Lud´ia s Anitou Soul, která patří mezi přední slovenské RnB zpěvačky. „Zazpívat poprvé tento duet před lidmi na svých narozeninách pro mě byl dárek,“ vysvětlila Monika Bagárová. „Vůbec se celý večer ohromně povedl a já bych ráda poděkovala všem, co přišli. Bylo to úžasné,“ dodala.

Prázdniny budou pro Moniku spíše pracovní. Hned po oslavě vyrazila vystupovat na udílení cen Zlatý puk, kde si s Anitou Soul měly možnost zopakovat duet Lud´ia před publikem. Již za několik dní pak odjíždí pracovně do USA.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám