Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jasmine Teaa (26) začala s prodejem svých žhavých snímků na vysoké, jako chudá studentka si potřebovala přivydělat. A zafungovalo to. Dnes je sice v pořádném balíku, ale brigáda si vybrala svou daň.

Ačkoliv se finančně úplně osamostatnila, rodiče její přivýdělky neschvalují. Když zjistili, jak jejich dcera přišla k penězům, zřekli se jí, a dokonce Jasmine vykázali z rodinného domu.

Modelce to zlomilo srdce a málem focení nechala. Nakonec se ale rozmyslela. „Když jsem vyrůstala, neměla jsem s rodiči nejlepší vztah. Drželi mě odříznutou. Nikdy mi nedovolili jít ani na večírek. Neměla jsem žádné přátele a nesměla jsem ven,“ nechala se slyšet influencerka s půl milionem sledujících na Instagramu.

„Ale až když přišli na moje fotky, mi došlo, jací jsou narcisti,“ popsala s tím, že jí dali ultimátum - buď s tím přestane, nebo se k ní nebudou znát. Tehdy si Jasmine uvědomila, že jejich láska není bezpodmínečná.

I proto rodačka z LA před rodiči vše tajila. Svěřila se pouze své o dva roky mladší sestře. Její matka však získala přístup k jejímu kontu a začala se zajímat, odkud takové peníze proudí.

„Řekla mi, že jestli v tom hodlám pokračovat, nejsem její dcera. Tak jsem si sbalila tašky a šla bydlet ke kamarádce,“ dodala mladá milionářka.

Sestra se za ni postavila, její kariéru prý respektuje, což Jasmine oceňuje. Vydělá si zhruba 23 milionů korun ročně, takže je spokojená.

Nejprve prodávala jen akty nebo fotky v prádle, na nichž nebyla vidět její tvář, později ji odhalila. A i to zpeněžila. Odhalení obličeje jí vyneslo v přepočtu skoro půl milionu korun.

Nakonec se i její rodiče umoudřili, když viděli, jak je jejich dcera šťastná, a že se dokázala postavit na vlastní nohy. „Trvalo to dva roky. Dlouho jsme spolu nemluvili, ale nakonec jsme zašli na večeři, a když viděli, že jsem v pořádku, ulevilo se jim. Máme mnohem lepší vztah než v minulosti,“ přiznala na závěr.

Reklama

Další články

Načítám