Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Andrea Sunshine (53) způsobila na sociálních sítích celkem pozdvižení. Přestože je už padesátnice, boduje na Instagramu, kde ji sleduje už přes půl milionu lidí, hlavně díky snímkům v bikinách. A nebojí se nafotit i něco odvážnějšího.

Londýňanka kromě jiného sdílí i svá cvičící videa a sledující obdivují, v jaké je formě. „Nikdy není pozdě na to stát se tím, kým chcete být,“ svěřila se svým obdivovatelům v jednom z posledních příspěvků. A nezdráhá se sdílet ani peprnější informace ze soukromí. Především ze svého sexuálního života.

Ačkoliv tvrdí, že jí už zakázali přístup na seznamky a je pro ni obtížné se seznámit jinde než online, vede prý velmi zajímavý sexuální život. Podělila se třeba o počet sexuálních partnerů, kteří jí měli projít postelí.

„V průměru je to asi 800. Plus minus,“ nechala se slyšet, jako by se nechumelilo. Neváhala také prásknout, že měla i víc milenců najednou. Sex ji prý udržuje mladou.

Sexuální partnery začala střídat jako ponožky ovšem až po rozvodu před 18 lety. Kromě toho je bisexuální a velmi ji přitahují krásné dámy. Takže má i z čeho vybírat.

Reklama

Další články

Načítám