Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Garderoba, ve které se krásná herečka Tereza Voříšková (34) nechala zvěčnit na svých nejnovějších fotografiích, nemá chybu. Ve stylingu drsné rockerky pózuje s elektrickou kytarou a v kožené bundičce, koženém topu a síťovaných punčocháčích vypadá opravdu hot.

Fotky vznikly k připravovanému filmu s prozatím pracovním názvem Iris rebeluje z cyklu Nevinné lži, který natáčí Česká televize. Pod títo dílem cyklu jsou podepsáni scenáristé Jan Hlaváč a Martin Dolenský, který se ujme také režie.

Příběh vypráví o čtyřicetiletém novináři, který se vydává za sedmnáctiletou rebelku, jejíž intimní blog a následně i kniha se stanou mezi teenagery fenoménem. Aby úspěch mohl žít dál, média potřebují znát identitu autorky. Proto je veřejnosti předhozena zástupná mladičká tvář, která se do své role vžije víc, než by bylo zdrávo. Nejen tvář, ale i luxusní postavu Iris propůjčila právě Voříšková, na jejíž skvostné fotky se můžete podívat ve fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám