Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Leona Machálková (56) odhalila svůj tajný sen. Maminka osmiletého Artura se reportérům Super.cz se svěřila, že touží nafotit erotické akty. Podle svých slov s nahotou problém nemá, potíž je ale většinou s fotografem.

„Nejde mi o to, co ukážu. Pro mě osobně je důležitá nálada a atmosféra mezi mnou a fotografem. Jsou lidi, kteří vás dokáží rozladit a znervóznit, aniž by po vás něco chtěli. To je pak pro mě i úsměv  strašná křeč,“ svěřila se Machálková, která už v minulosti dostala několik nabídek nafotit lechtivé fotky. Vždy ale odmítla. Prý zatím nepřišla ta pravá.

„S nahotou problém nemám. Já už jsem se svlékala v půl roce, když jsem pásla koně na dece u babičky. Na tom není nic špatného. V minulosti jsem dokonce pár nabídek do pánských časopisů dostala. Těm jsem ale odolala. Myslím si totiž, že by erotická fotka měla být vkusná a krásná,“ vysvětlila své pohnutky zpěvačka, která prý zná svou cenu. A ta zřejmě není moc vysoká.

„Vůbec by mi nešlo o peníze. Ráda bych se svlékla pro charitu. Líbí se mi charitativní projekty, kdy jsou akty vkusné a vyzařuje z nich ženskost. Jsem žena, tak bych na nich chtěla vypadat jako šťabajzna. Fotografie musí být něžná, protože úděl nás žen je ochraňovat a vysílat sílu,“ dodala Machálková. Zpěvačka momentálně ochraňuje jen svého syna Artura. Od rozchodu s Bořkem Šípkem totiž stále nenašla nového partnera.

„Naprosto otevřeně říkám, že jsem volná. Vztahu se ale nebráním. Mám ráda život a užívám si ho,“ ukončila zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám