Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedním ze soutěžících aktuální řady StarDance je herec David Prachař (65). O přízeň diváků a porotců bojuje v páru se Zuzanou Dvořákovou Šťastnou. „Nechci to Zuzance pokazit. Jsem ohleduplný k ženám a chci dělat věci, aby měla Zuzanka radost,“ svěřil Super.cz krátce před prvním přenosem. V tom předvedli jive a vytančili si 14 bodů.

Kromě České televize jej budou pravidelně vídat také diváci Televize Seznam, a to od 17. října v seriálu Revír. Zdarma jej bude možné zhlédnout také od 18. října na Stream.cz.

Prachař v něm hraje válečného veterána a myslivce Rudu a před kamerou se potkal i se svou ženou Lindou Rybovou (48), ta ztvárnila motorkářku Terezu. Spolu si pak střihli velmi zvláštní milostnou scénu. Herečka uvedla, že s manželem hraje ráda, ale ne pár.

„Zvláštně se mi pak motá soukromí s prací a nesedí mi to. Ale v seriálu Revír je to něco jiného. Pár, který hrajeme, totiž hraje vlastně takové útržky z filmů, jakési parodie. S realitou to tedy nemá nic společného, scény jsou dost ujeté a není možné, aby se mi motaly s mým soukromým životem. V tomto ohledu to ale bylo velmi zábavné a bavilo nás to,“ svěřila Rybová.

Kromě Prachaře a Rybové se diváci mohou těšit také na Marka Taclíka, Jaromíra Dulavu, Jitku Sedláčkovou, Davida Matáska nebo Ondřeje Pavelku.

Reklama

Další články

Načítám