Hlavní obsah
Článek

Herec Mel Gibson (56) se snaží rozvést svého otce Huttona s jeho současnou ženou Teddy Joey Hicks Gibson. Nevlastní matku nesnáší hollywoodský herec i jeho sestra Maura prý proto, že jejich otci rozmlouvala zásadní operace. Třiadevadesátiletý Hutton Gibson minulý měsíc žádost o rozvod skutečně sám podal. Macecha Teddy Joey teď ale zažalovala svého nevlastního syna Mela, že jí předtím naplival do obličeje.

Teddy Joey Hicks si Huttona Gibsona brala před jedenácti roky. Je silně věřící katoličkou a kvůli tomu prý také manželovi rozmluvila několik operací. O rozvodu nechce ani slyšet, protože pro ni připadá v úvahu jen rozvod ve Vatikánu. Osmasedmdesátiletá žena žaluje Mela Gibsona a žádá, aby mu soudy zabránily přibližovat se k ní. Nevlastní syn jí měl totiž fyzicky vyhrožovat a naplivat do tváře. Herec má přitom v rejstříku fyzické napadení bývalé partnerky Oksany.

V dokumentech Hicks také uvádí, že Mel a Maura svého otce zmanipulovali a přinutili k rozvodu proti jeho vůli. Jako důkaz má od manžela dopis, v němž jí prý píše: „Naše vzájemná láska je trvalá.“

Mel Gibson údajně chce navíc svou macechu vyhodit z jejího domu, který vlastní nadace, již on sám ovládá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám