Hlavní obsah
Článek

Tom Cruise (61) se připravil na tvrdý rozvodový souboj s Katie Holmes (45) a najal si právníka Dennise Wassera. Tento muž mu pomohl v roce 2001 oškubat při rozvodu Nicole Kidman (56) a zajistil mu výhradní péči o jejich adoptované potomky Isabellu a Connora. Holmes podala žádost o rozvod minulý týden a chce podle ní svěření dcery Suri do své výhradní péče.

Wasser bude při rozvodu bojovat s Jonathanem Wolfem, jehož si najala právě třiatřicetiletá Katie. Cruise už oznámil, že podá svou vlastní žádost o rozvod v Los Angeles, kde by mohl lépe uspět v souboji o šestiletou dceru Suri. Holmes zažádala o ukončení manželství v New Yorku.

V roce 2001 se přitom Cruise během rozvodu soudil s druhou ženou Nicole Kidman o adoptivní děti, dnes sedmnáctiletého Connora a o dva roky starší Isabellu. Žádal tehdy výlučnou péči o oba potomky a Wasser mu k tomu pomohl.

Cruise se nikdy netajil tím, že své potomky chce vést podle zásad scientologické církve, zatímco Holmes vždy odmítala plně přijmout učení této sekty, protože její rodina má silnou katolickou tradici.

Reklama

Další články

Načítám