Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Zlata Adamovská (65) sice usedla do poroty taneční soutěže Roztančené divadlo, ale aby se aktivně účastnila, už roky vytrvale odmítá. „Do StarDance mě oslovili už čtyřikrát. Naposledy před týdnem na další ročník. Se svými koleny a prasklými menisky to nedám,“ řekla Super.cz herečka.

Raději tančí životem se svým partnerem Petrem Štěpánkem. „Ale i ve skutečnosti si někdy zatančíme, velmi výjimečně, když se ocitneme třeba na plese. Mám ráda jive, foxtrot a valčík samozřejmě miluju. Ráda se od Petra nechám vést, tak jako v životě,“ usmívala se.

To, že se jí podařilo i ve zralém věku najít velkou lásku, může být nadějí pro mnoho žen. „Věřím, že nám to vydrží už napořád. Máme se moc pěkně, vyhovujeme si a jsme šťastní. Myslím si, že život se má žít naplno až do jeho konce, nikdo nevíme, kolik máme času. Důležité je nepromarnit ho a užívat si ho,“ míní Zlata, která prozradila, že s třetím manželem se během vztahu nikdy nepohádali. „Pořád nás to spolu baví nejen v životě, ale i na jevišti,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám