Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to pár dní, co Super.cz upozornil na novou přítelkyni Tomáše Topolánka, kterou není nikdo jiný než světově úspěšná modelka Simona Dvořáková. Vy se s námi můžete podívat, jak půvabná blondýnka nedávno zářila na pražské módní přehlídce spodního prádla.

Do té doby veřejnost o modelce bodující v zahraničí prakticky nevěděla a při vyslovení jejího jména se rozsvítilo pouze zasvěceným profesionálům ze světa modelingu. V momentě, kdy studentka pražského gymnázia zazářila po boku Tomáše Topolánka (19) v překrásných róbách na filmové přehlídce v Karlových Varech, ale získala automaticky status celebrity.

Ten si překvapivě zasloužila za to, že chodí s rebelujícím synem Mirka Topolánka a nikoli za to, že boduje ve světových kampaních Givenchy, Yves Saint Laurent nebo Balenciaga.

I tak se dá předpokládat, že jí tento „postup“ na společenském žebříčku pomůže v získávání pracovních zakázek taky v Čechách. Tak holt český šoubyznys funguje.

Reklama

Další články

Načítám