Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kateřina Sokolová právě boduje jako modelka ve Francii. Úspěch v modelingu pro ni ale nebyl samozřejmostí a musela si ho tvrdě vydřít. Příroda jí nadělila totiž velké poprsí, což se ve světě vrcholového modelingu nenosí.

„Už se mi stalo, že kvůli mým přednostem jsem ztratila zakázku v zahraničí. V zahraničí není normální, aby byla modelka takto vyvinutá," říká Miss ČR 2007. Přestože díky svému velkému hrudníku nikdy nedocílí androgenního vzhledu, který je v současnosti velmi žádaný, nikdy neuvažovala o zmenšení poprsí.

„Už jsem se tak narodila a nebudu to měnit. Zakládám si na přirozenosti a nikdy bych si do sebe nenechala řezat," říká. Místo zásahů plastických chirurgů Kateřina raději čtyřikrát týdně tvrdě dře ve své oblíbené posilovně v obchodním centru na pražském Smíchově. Recept na její přirozeně vypracované křivky se skrývá v koktejlu tréninků s trenérem, cvičení v kardio zóně a dlouhých procházek se psem. Tvrdá práce se vyplatila.

Reklama

Další články

Načítám