Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Veronika Žilková (62) v pondělí slavila narozeniny, jeden by si ale myslel, že je už druhým rokem v klubu šedesátnic omylem. Agáta Hanychová (38) si pro svou maminku připravila dárek, když ji vzala do kina na film Barbie.

Samotná Veronika Žilková pojala návštěvu kina svědomitě a ohákla se stylově do růžové barvy. Vypadala tak spíše jako rozverná školačka, jež má do babičkovského věku ještě daleko. A spíše bychom ji tipovali na Agátinu starší sestru.

„Prostě když je ti 62 a máš koule. Divné to říct u mámy,“ zavtipkovala u její fotky Agáta. Žilková se na film o nejslavnější panence moc těšila. Ó bože, Barbie je o dva roky starší než já? Tak to je nejlepší dárek,“ smála se oslavenkyně. Slavná panenka totiž byla představena světu v roce 1959.

Žilková se neustále udržuje ve formě, každý den cvičí a na Instagramu cvičícími videi inspiruje i své fanynky. Není divu, že je štíhlá jako proutek a svou mladistvou vizáží leckdy zdravě naštve i mnohem mladší ženy.

Reklama

Další články

Načítám