Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtyřiadvacetiletá zpěvačka a herečka Hilary Duff je tři měsíce po porodu, ale téměř všemi ženami obávané shazování těhotenských kilogramů zatím nejspíš příliš neřeší. Radši vyrazí s rodinou na pořádnou dovolenou.

Hilary si udělala rodinnou dámskou jízdu, kterou doplňoval její malý syn Luca. Prázdniny v Mexiku se oblíbená herečka amerických filmů pro teenagery rozhodla strávit s maminkou Susan a sestrou Haylie v celebritami vyhledávaném mexickém letovisku Cabo.

Když se čtveřice vracela zpátky do Los Angeles, číhali již na ně na letišti nedočkaví paparazzi. Jejich fotoaparátům pak nemohlo uniknout, že pokud bude chtít Hilary dosáhnout své dřívější štíhlé postavy, bude na sobě muset trochu víc zapracovat.

Duff se proslavila účinkováním v seriálu Lizzie McGuire nebo filmy Dvanáct do tuctu či Moderní Popelka. Již ve čtrnácti letech začala chodit se zpěvákem Aaronem Carterem, později se zpěvákem skupiny Good Charlotte Joelem Maddenem. Za manžela nakonec před dvěma lety pojala hokejistu Mika Conrieho, který je také otcem jejich syna Luca.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám