Hlavní obsah
Článek

Zní to sice neuvěřitelně, ale je to tak. Štěpán Turek, který se před sedmi lety pokusil uspět v soutěži Česko hledá SuperStar, kde zazpíval dnes už legendární Stávku dýdžejů, se vrací, aby své štěstí zkusil znovu. Tentokrát ale nezazpívá jako muž, ale jako žena!

Štěpán totiž zjistil, že stylizovat se do ženy je mu bližší, takže na casting soutěže Česko Slovensko má talent, jejíž přípravy jsou v plném proudu, dorazil v dámských šatech a extravagantních botách pod jménem Olívie. „Pořád dělám hudbu. A začínám se věnovat scénickému tanci. Teď už ne jako Štěpán, ale jako Olívie. Věděl jsem to o sobě už odmalička, že jsem ona. Jen jsem si to nechtěl připustit. Až když jsem se odstěhoval do Prahy, došlo mi, že lžu sám sobě,“ přiznal otevřeně Štěpán Olívie Turek, jak se na své sociální síti tituluje.

Do práce ale stále chodí jako Štěpán, Olívií je ve svém volném čase. Doufá ale, že se mu podaří prosadit se a i živit se bude moci vystupováním v ženských šatech. Uvidíme na podzim, jestli ho/ji jeho talent dostane znovu na obrazovky.

Reklama

Další články

Načítám