Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Glamour modelka a manželka rappera Ice-T (54) Coco Austin (33) se stále nemůže nabažit svých křivek a má nejspíš dojem, že stejné pocity sdílí i zbytek světa. Pravidelně totiž chrlí na své profily na sociálních sítích jednu svou odvážnou fotku za druhou. Nedávno to byl tak hluboký výstřih, že se z něj její silikonové poprsí dralo ven a tentokrát nechala všechny pokochat se svou největší chloubou -velkým kulatým zadkem.

Platinová blondýnka Coco předvedla, jak vypadá její cvičení na pláži. Čelem otočená k moři, jednou nohou zabořená do písku a s druhou vysoko nad hlavou. Jak je vidět, Coco je velmi mrštná a gymnastické prvky jí nedělají problém. Nejkurióznější je však skutečnost, že Coco sportuje na pláži pouze v miniaturních bikinách, které připomínají spíš pár pospojovaných šňůrek. Její modrý model určitě nebude na cvičení tím nejpraktičtějším úborem.

Už nyní jsme zvědaví, čím se nás chystá Coco překvapit příště. Jedno je jasné, její tělo už jsme měli možnost vidět téměř ze všech úhlů, takže by to chtělo opět zapojit nějaký kreativní prvek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám